Massagetherapie

massage9Massage als therapie is net weer anders als een gewone “onderhouds”- of ontspanningsgerichte massage, waarvoor u overigens ook een afspraak kunt maken ! Bij de massage als therapie mag je verwachten dat de massage wezenlijk bijdraagt aan de verbetering van de klachten waarmee u als client komt.
Massage als therapie is een integrale massagevorm.D.w.z dat er in deze massage meerdere technieken zijn geïntegreerd.In deze massage kunnen en zullen dus verschillende massagetechnieken in combinatie met elkaar aangewend  worden.Waar de accenten komen te liggen is per persoon verschillend,mede afhankelijk van o.a de klachten waarmee u komt.Het kan b.v goed zijn om voetreflexologie toe te passen om bepaalde klachtbehandeling te ondersteunen. Het kan zijn dat de energie dermate niet goed stroomt en het via o.a een meer energetische massage dient verbetert te worden.Het kan ook zijn dat het raadzaam is om massage toe te passen omdat het contact met uzelf en dus ook uw lichaam niet zo goed is en dat gegeven een sta in de weg is voor een happy en gezond leven.
Ervaring, kennis van zaken, professionalisme, een holistische en intuïtieve benadering zijn hier de uitgangspunten.

Mijn ideëen omtrent het plan van aanpak zal met u worden doorgesproken.

robert_logoAlle technieken die ik toepas zijn erop gericht om uw eigen innerlijk genezend vermogen aan te spreken en te stimuleren